Jeffrey Salm

Jeffrey Salm

Boks en Kickboks trainer

Al jaren bezig bij zijn pionierende vader in de sport wereld. Vanaf kinds al actief in het trainen en lesgeven in Tang Soo Do, boksen en kickboksen.

Over Jeffrey Salm

Vanaf zijn vierde was Jeffrey Salm (meester der krijgskunsten Tang Soo Do zwarte band 1e Dan) al bezig met gevechtskunsten zoals Tang Soo Do en (kick)boksen.

Samen met zijn vader Peter Salm (grootmeester der krijgskunsten Tang Soo Do 8e Dan) trainde hij voor internationale wedstrijden in Nederland, Belgie, Duitsland en Engeland.

Hij is meerdere malen kampioen geworden op Nederlands en Europees niveau en daardoor gehuldigd als ereburger van Rotterdam.

Ook mocht hij vaak assisteren bij het lesgeven in de sportschool van zijn vader. Samen met zijn broers trainen zij nog dagelijks om hun kwaliteiten hoog te houden.

Later is hij meer gaan focussen op het boksen, eerst bij zijn vader en later bij de boksclub van oom Rob Salm (grootmeester Tang Soo Do en meervoudig bokskampioen).

Zelf traint hij nog dagelijks met beginners tot ver gevorderde boksers bij zijn vaders sport club Peter Salm Sport Vechtsport.

De trainer iets vragen?

Kom trainen bij de Rotterdamse Boks Club

Sportclub in Boksen, Kickboksen in Rotterdam-Noord, Bergschenhoek

Neem een proefles - Inschrijven